گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها

گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها

گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها
مقدمه
انسان از قدیم الایام از یک تعادل طبیعی اکوسیستم برخوردار بوده است ولی با افزایش جمعیت و تلاش انسانها برای تأمین غذا، تعادل طبیعی اکوسیستم ها برهم خورده و آفات ، بیماریها و علفهای هرزی ایجاد شده ، بطوریکه علیرغم تلاش انسانها برای حفظ محصولات، %۳۰ تولیدات کشاورزی از بین می رود. البته در کشورهای در حال توسعه این رقم بالاتر است مثلا در آمریکای لاتین %۴۰ محصولات دچار خسارت می‎شوند.
در قدیم روشهای سنتی فراوانی برای مبارزه با آفات وجود داشت از جمله روش مبارزه بیولوژیک (استفاده از اردک مرغابی و پرندگان در مزرعه برای خوردن آفات) استفاده از عصاره بعضی گیاهان به صورت محلول پاشی، استفاده از مترسک بوده است ولی با پیدایش سم تحولی در کنترل خسارت آفات و بیماریها ایجاد گردید به طوریکه حتی به اثرات سوء جانبی آنها نیز توجهی نشد. ولی به تدریج به اثرات جانبی (side effects) نیز در کشت و استفاده سموم آغاز شد به طوریکه از روشهای تلفیقی و مدیریت صحیح افات استفاده می کردند. ولی به تدریج حرکت جهانی به طرف کاهش مصرف سموم در امر مبارزه با آفات و بیماریها رفت به طوریکه در کنفرانس جهانی ریودژانیرو در سال ۱۹۹۲ که از کشور ایران نیز شرکت داشتند، در اغلب کشورها با برنامه ریزیهای مخصوص در جهت کاهش مصرف سموم تلاش فراوان به عمل آمد. در برخی کشورها بین ۵۰ تا ۷۰ درصد مصرف سموم کاهش پیدا نمود.

فهرست مطالب
عنوان
بخش اول: سم شناسی
مقدمه
تاریخچه
طبقه بندی سموم
نامهای سموم
غلظت به کار رفته و آزمایشهای اولیه در سم شناسی
فرمولاسیون سموم
ترکیبات مهم استعمالی در فرمولاسیون
تعاریف مهم در سم شناسی
خانواده های شیمیایی سموم
ارگانوفسفره ها
پایروتروئیدها
کار با مات ها، دی نیتروفنل و دی تیو کاربامات ها
ترکیبات آلی لکره
روغن ها
آنتی بیوتیک ها
ایزو تیوسیانات ها، بنزیمیدازول ها و ترکیبات بنزنی
اکسانتئینها و تری آزول ها
ترکیبات معدنی، قارچ کش های استروئید، نیکوتین
سایر ترکیبات
بخش دوم: گزارش کارآموزی در بخش آفت کش ها
مقدمه
تاریخچه، اهداف و بخشهای موسسه تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی
آزمایشگاه باقیمانده سم
بخش مایکوتوکسین ها
بخش مقاومت آفات و سم پاشی
بخش سنتزفرمون
فرمون- کاربردها، تله ها و روند کاری آزمایشگاه
سنتزفرومون ها
آزمایشگاه  استخراج و عصاره گیره
بازدید از آزمایشگاه
FAO واقع در بخش و منابع
منابع

گزارش کارآموزی سم شناسی آفت کش ها
5 از 1 رای


این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

00.5 در انبار موجود است

راهنمای خرید:

  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

اولین نفر باشید

نظر شما