طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی
بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی
مقدمه
مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در ‏حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف ‏آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ‏ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی ‏کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ‏ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ‏ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن ‏اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور ‏می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی ‏بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ‏ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.‏
امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی ‏برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.‏

نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:‏
گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از ۷۸ ‏کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد ‏کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.‏
نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:‏
تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، ‏مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد ‏بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که ‏در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه ‏مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.‏
ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده ‏حدود ۹۶۰۰۰۰ تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.‏
وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ‏ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و‎…‎‏ ساخته ‏میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.‏
‏۱ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و ‏همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.‏

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی
5 از 1 رای


این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

00.5 در انبار موجود است

راهنمای خرید:

  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

اولین نفر باشید

نظر شما