پاورپوینت جوشکاری بدون قوس الکتریکی ۶۰ اسلاید

پاورپوینت جوشکاری بدون قوس الکتریکی ۶۰ اسلاید

جوشکاری بدون قوس الکتریکی
تاریخچه جوشکاری
چون احتیاجات بشر اتصال و جوش در همه موارد را خواستار بوده لذا مثلاً از رومیهای قدیم فردیبه نام پلینی از لحیم به نام آرژانتاریم وترناریم استفاده می کرد که دارای مقداری مساوی قلع و سرب بوده است و ترنایم دارای دو قسمت سرب و یک قسمت قلع می باشد. که هنوز هم با پرکنندگی مورد استفاده قراردارددقت و ترکیبات شیمیایی و دستگاههای متداول طلاسازی از قدیم الایام در جواهرات با چسباندنذرات ریز طلا بر روی سطح آن با استفاده از مخلوط نمک و مس و صمغ آلی که با حرارت صمغ را

کربونیزه نموده و نمک مس را به مس احیاء می کنند. و با آلیاژ طلا درست کردن ذرات ریز طلا را جوش میدهند و تاریخچه ای به شرح زیر دارندقوس جوشکاری را مورد استفاده قرار داد
برناندوز روسی درقوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار دادموسیان دراسلاویانوف الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاری به کار گرفتبه فکر جوشکاری مقاومتی افتاد. در لوله اکسی استیلن را کشف و معرفی کرد.

انواع اتصالات در جوشکاری
اتصال لب به لب
اتصال رویهم
اتصال گوشه‌ای یا نواری
اتصال T شکل یا سپری
اتصال پیشانی

جوشکاری فلزات رنگین با گاز استیلن یا کاربیت
فلزات غیر آهنی یا فلزات رنگی به فلزاتی گفته می شود که فاقد آهن و یا آلیاژهای آن باشند مانند مس-برنج- برنز- آلومینیوم- منگنز- روی و سرب . تمام فلزات رنگین را با کمی دقت و مهارت و آشنائی با اصول جوشکاری می توان جوش داد و برای جوشکاری این نوع فلزات بایستی خواص فلز را در نظرگرفت.

جوشکاری مس با گاز
بهترین طریقه برای جوشکاری مس جوشکاری با اکسیژن است( جوش اکسیژن = اتوگن= استیلن= کاربید اصطلاحات مختلف متداول می باشند) ضمناً می توان جوشکاری مس را با قوس الکتریک یا جوش برق نیز انجام داد.

جوشکاری مس با گاز

جوشکاری سرب
در این نوع جوشکاری بیشتر از گاز هیدروژن و اکسیژن استفاده می گردد. در جوشکاری سرب احتیاج به گرد مخصوص نیست ولی باید قطعات کار را قبل از جوشکاری کاملاً صیقلی نموده سیم جوش سرب باید کاملاً خالص باشد چون سرب مذاب بسیار سیال می باشد. لذا جوشکاری درزهای قطعات سربی که به وضع قائم قراردارند بسیار دشوار و مستلزم مهارت و تجربه زیاد است.

جوشکاری سرب

جوشکاری چدن با برنج یا لحیم سخت
چدن را می توان با برنج جوش داد. قطعات چدنی را باید همان طوری که برای جوشکاری با سیم جوش چدنی آماده می شوند برای برنج جوش آماده ساخت. لبه های درز جوش را باید به وسیله سوهان یا ماشین تراشید و هیچگاه لبه های درز قطعات چدنی را با سنگ سمباده پخ نزنید. زیرا ذرات گرافیت روی ذرات آهن مالیده می شوند و لحیم سخت خوب به چدن نمیچسبد. قطعات چدنی را قبل از شروع به جوش دادن حدود ۲۱۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و گرد جوشکاری مخصوص چدن به کار برید تا بهتر به هم جوش بخورد.

جوشکاری چدن با برنج یا لحیم سخت

جوشکاری منگنز
از منگنز به صورت خالص استفاده نمی شود در جهت عکس از آلیاژهای ماگنزیوم استفاده می شود که برای ریختگی فشاری از آن استفاده می گردد . به جای آلیاژهای Mn و Mg. Al و Mg AlZn امروزه از آلیاژهای مخصوصاً محکم Zr و Th استفاده می شود. برای جوشکاری ماگنزیوم و آلیاژهای آن از همان شرایط جوشکاری آلومینیوم استفاده می گردد. قابلیت هدایت حرارت زیاد و انبساط سبب پیچش زیاد کار می شود. ماگنزیوم در درجه حرارت محیط به سختی قابل کار کردن است و در ۲۵۰ درجه می توان به خوبی کار گرد.

جوشکاری منگنز

جوشکاری طلا
جوشکاری طلا به طریقه DC باجریان مستقیم انجام میگردد. الکترود را به قطب منفی وصل می نمائیم و یا با جریان فرکانس زیاد جریان متناوب کار می‌کنیم . ضمناً می توان برای جوشکاری طلا از طریقه جوشکاری نقطه جوش استفاده کرده که با الکترود و لفرامی عمل می نماید و پس از جوشکاری به وسیله صیقل نمودن با الکل کار را براق می نمائیم . ضمناً به وسیله جوشکاری کند پرسی نیز می توان طلا راجوش داد. جوش دادن متداول با شعلهای ریز و دقیق شبیه جوشکاری نقطه جوش می باشد.

جوشکاری طلا و نقره

جوشکاری با اشعه الکترونی ELECTRON BEAM WELDING EBW
جوشکاری با اشعه الکترونی یک روش اتصال ذوبی است که در آن جوش به وسیله پرتاب یک اشعه الکترونی با انرژی زیاد به قطعه کار به وجود می آید . الکترونها از ذرات پایه اتمی با جرم خیلی کم و با بار منفی هستند که انرژی مورد نیاز جوشکاری از شتاب دادن آنها از ۳۰-۷۰ درصد سرعت نور بدست می آید.

مزایای جوشکاری با اشعه الکترونی :
– با یک پاس جوش می توان مقطع ضخیمی را جوش داد .
– پراکندگی آن بسیار کم است و متمرکز است .
– آلودگی جوشکاری آن بسیار کم است.
– منطقه جوش و منطقه HAZ بسیار باریک هستند.
– میتوان بعضی از فلزات غیر مشابه را جوش داد.
– می توان از هیچ ماده فیلری استفاده نکرد.

جوشکاری با اشعه الکترونی ELECTRON BEAM WELDING EBW

معایب و محدودیت های جوشکاری با اشعه الکترونی :
– قسمت تجهیزات آن بسیار زیاد است.
– محفظه کاری محدود است.
– جوشکاری در خلا با تاخیر زمانی و سرعت کم صورت میگیرد.
– قیمت آماده سازی بالا است.
– در حین جوشکاری اشعه ایکس تولید میشود.
– نرخ بالای انجماد باعث ترک خوردگی در بعضی فلزات می شود.

جوشکاری اولتراسونیک پلاستیکها
جوشکاری اولتراسونیک شامل استفاده از انرژی صوتی با فرکانس بالا برای نرم کردن و ذوب کردن ترموپلاستیک ها در منطقه جوش است . قسمت هایی که باید به یکدیگر جوش داده شوند زیر فشار روی هم نگه داشته شده و تحت ارتعاشات اولتراسونیک با فرکانس ۲۰ تا ۴۰ کیلو هرتز قرار می گیرند. موفقیت جوش به طراحی مناسب اجزا و مناسب بودن موادی که جوش داده می شوند بستگی دارد.

جوشکاری پلاستیک با امواج اولتراسونیک

فهرست مطالب پاورپوینت
تاریخچه جوشکاری
ابزارهای مورد نیاز جوشکاری
انواع اتصالات در جوشکاری
جوشکاری با گاز استیلن
تجهیزات جوشکاری با گاز استیلن
جوشکاری فلزات رنگین با گاز استیلن یا کاربیت
جوشکاری مس با گاز
جوشکاری سرب
جوشکاری چدن با برنج یا لحیم سخت
جوشکاری منگنز
جوشکاری طلا
جوشکاری با اشعه الکترونی ELECTRON BEAM WELDING EBW
مزایای جوشکاری با اشعه الکترونی
معایب و محدودیت های جوشکاری با اشعه الکترونی
جوشکاری اولتراسونیک پلاستیکها
نمای کلی از دستگاه جوش اولتراسونیک
نمای بوستر و شیپوره یا horn
اجزای مختلف دستگاه جوش اولتروسونیک
جوشکاری به روش نقطه جوش
– نمای کلی از دستگاه نقطه جوش
قسمتهای مختلف دستگاه نقطه جوش
جوشکاری اصطکاکی Friction Welding
نمونه ای از جوشکاری اصطکاکی به صورت خطی
نمای ابزار دوار در جوشکاری اصطکاکی به صورت خطی
جوشکاری اصطکاکی مداوم
جوشکاری اصطکاکی لحظه ای
نمونه ای از ماشینهای جوشکاری اصطکاکی
مزایای جوش اصطکاکی
محدودیتهای جوشکاری اصطکاکی
منابع
پایان


این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 62

فرمت فایل: پاورپوینت