تحقیق زراعت غلات

تحقیق زراعت غلات

زراعت غلات
بخشی از مقاله
علم زراعت فعالیتهایی از انسان را در بر می گیرد که به منظور تامین نیازهای بعضی از گیاهان و در نتیجه بهره گیری از حداکثر قدرت تولیدی آنها انجام می شود . این فعالیتها علاوه بر کاشتن ، داشتن محصول و حفاظت آن در مقابل آفات ، امراض و علفهای هرز می تواند.

زراعت غلات

عموما شامل تغییر در عوامل محیطی باشد . عوامل موثر بر رشد گیاهان عبارتند از :
هوا ، حرارت ، باد ، آب ، نور ، خاک و مواد غذایی . انسان قادر است بعضی از این عوامل را مستقیما تغییر دهد ولی غالبا مجبور است شرایط را برای بهره وری بیشتر و بهتر مناسب سازد.
استفاده صحیح و دراز مدت از عوامل محیطی می بایست به عنوان دو هدف اصلی زراعت مورد توجه قرار گیرد .ثبات تولید در کشاورزی یکی از جنبه های مهم کشاورزی پایدار است.

گرچه مفاهیم پایداری تولید در کشاورزی دیدگاههای همه جانبه ای را در بر می گیرد و جنبه های مختلفی را شامل می شود اما اقلیم و خاک از مهمرین عوامل تولید می باشند و بهره برداری از زمین عمدتا“ بر اساس کیفیت این دو عامل استوار است.

پراکنش و توزیع گیاهان در عرضهای جغرافیایی مختلف و همچنین در ارتفاعات متفاوت در ر ابطه با عوامل محیطی و به خصوص بارندگی و درجه حرارت و در مرحله بعد شرایط فیزیکی و شیمیایی خاک می باشد. این موضوع در ارتباط با گیاهان زراعی نیز صادق است. بدین ترتیب شناخت عوامل مختلف محیطی و انتخاب گیاهان مناسب برای شرایط متفاوت از مهمترین عوامل موثر در تولید است .

تحقیق زراعت غلات

بدین ترتیب به منظور بهره گیری هر بیشتر از منابع محیطی و کاهش خسارت وارده به محیط از طریق به کار گیری اصول صحیح اکولوژیکی در اکوسیستم های زراعی و نیز کاربرد روشهای منطقی تولید، بحث اکولوژیکی گیاهان زراعی مطرح می شود.
با پیشرفت دانش هواشناسی ، دانشمندان بر حسب نوع و هد ف مطالعات خود ،
یک یا دو یا چند عامل اقلیمی را مبنای تقسیم قرار داده و به این ترتیب سیستم های مختلف طبقه بندی اقلیم ها را به وجود آورده اند.

بطور کلی می توان این مناطق را اینگونه تقسیم بندی نمود :

  1. مناطق بسیار مرطوب جنگلی
  2. مناطق جنگلی نسبتا مرطوب
  3. استپ های جنگلی یا مناطقی که رطوبت آنها متوسط است .
  4. مناطقی که رطوبت آنها کافی نیست ( استپ ها )
  5. مناطقی که رطوبت آنها کم است ( بیابانها ).
  6. مناطقی که رطوبت آنها بسیار کم است ( صحراها ) .

با توجه به تقسیم بندی فوق
کشور ایران با توجه به عرض جغرافیایی فیزیوگر افی اقلیم و خاک به ۷ منطقه اکولوژیکی زراعی قابل تقسیم است.
هر منطقه بر حسب فیزیوگرافی اقلیم و خاک تعریف شده و بر این اساس استفاده مناسب
از اراضی و محصولات زراعی ، سیستم کاشت مربوط به خود را دارد که در این تحقبق به شناخت
این مناطق و نوع محصولات کشاورزی در این نواحی می پردازیم .

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 23

فرمت فایل: WORD