پاورپوینت فشار هیدرواستاتیک بالا در صنایع غذایی

پاورپوینت فشار هیدرواستاتیک بالا در صنایع غذایی

فشار هیدرواستاتیک بالا در صنایع غذایی
بخشی از فایل مقاله پاورپوینت
در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا چه می دانید؟
مصرف کنندگان مواد غذایی چه خصوصیاتی را در مواد غذایی انتظار دارند؟
– مناسب از جهت نگهداری، زمان ماندگاری و تهیه کردن
– کیفیت بالا از نظر طعم، بافت وظاهر
– تازگی و طبیعی بودن (کمترین افزودنی)
– سالم از نظر تغذیه ای –
– حداقل بسته بندی

تولید کنندگان برای رفع انتظارات مصرف کنندگان چه اقداماتی انجام داده اند؟
– استفاده از فرایندهای ملایم (بدون حرارت یا حرارت کمتر(
-کمترین افزودنی (شیمیایی یا آلی)
-استفاده از تکنیک های سنتی
– استفاده کمتر از نمک، اسید چرب اشباع و شکر(غذاهای کم کالری)
– استفاده از بسته بندی های سازگار با محیط زیست
– حذف میکرواگانیسم های فسادزا و بیماری زا

اساس روش هایی که برای افزایش ماندگاری مواد غذایی بکار می روند چیست و دسته بندی آنها چگونه است؟
روشهایی که مانع رشد میکروارگانیسم ها میشوند:
– کاهش درجه حرارت
– کاهش آب فعال
– کاهش پ هاش
– خروج اکسیژن
– استفاده از بازدارنده ها

روش هایی که بر اساس غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها است:
– حرارت دادن (ترمیزه کردن، پاستوریزه کردن، استریلیزه کردن)
– تشعشع

روشهایی که دسترسی میکروارگانیسم ها را به مواد غذایی کم میکند:
– بسته بندی
امروزه تلاش بر این است که روشهای غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها توسعه یابند زیرا احتمال بیماریزایی کاهش می یابد.
فرایند های حرارتی تأثیر منفی روی کیفیت مواد غذایی دارند اما میکروارگانیسم ها راغیر فعال میکنند. ازطرف دیگر فرایند های غیر حرارتی سبب غیر فعال شدن میکروارگانیسم ها ی فسادزا و بیماریزا در مواد غذایی میشوند بدون آن که کیفیت آنرا کاهش دهند.
فناوری فشار بالا علاوه بر غیر فعال سازی میکرارگانیسم ها، کیفیت مواد غذایی را در سطح بالایی نگه می دارد.

فهرست مطالب :
مصرف کنندگان مواد غذایی چه خصوصیاتی را در مواد غذایی انتظار دارند؟
تولید کنندگان برای رفع انتظارات مصرف کنندگان چه اقداماتی انجام داده اند؟
اساس روش هایی که برای افزایش ماندگاری مواد غذایی بکار می روند چیست و دسته بندی آنها چگونه است؟
فرایندهای غیر حرارتی که سبب غیر فعال شدن میکروارگانیسم ها میشوند و هم اکنون در صنایع استفاده می شوند
تکنیک فشار هیدرواستاتیک بالا در ابتدا در چه محصولاتی بکار برده شد؟
این تکنیک در چه سالی شناخته شد و امروزه در کدام کشورها استفاده می شود؟
آیا می توان این روش را برای تمام مواد غذایی استفاده کرد و اولین محصولات فرایند شده با آن کدام محصولات بودند؟
تا کنون برای چه محصولاتی به صورت موفقیت آمیز بکار برده شده است؟
آیا این تکنیک می تواند موادی با پ هاش بالا را هم فرایند کند؟
در این تکنیک از چه محدوده فشاری استفاده می شود؟
آیا این تکنیک صدمه ای به ماده غذایی وارد می کند؟
ماندگاری محصولاتی که تحت فشار بالا قرار گرفته اند چگونه است؟
سیستم های موجود قادر به فرایند چه میزان محصول هستند؟
فشار بالا چگونه تولید می شود؟
تکنیک فشار بالا به چند طریق انجام می شود؟
این تکنیک به چه نوع تجهیزاتی نیاز دارد؟
خط تولید فرایند ناپیوسته
مخزن فرایند ناپیوسته
کل فرایند به چه صورت است؟
نمودار فرایند
چه نوع بسته بندی هایی جهت فشار بالا به کار می رود؟
و . .  .

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 38

فرمت فایل: پاورپوینت