دانلود مقاله ورزش اسکواش

دانلود مقاله ورزش اسکواش

ورزش اسکواش
اسکواش :
رشته ورزشی اسکواش تاریخچه ای خاص دارد. بازی هایی که با استفاده از دیوارو پرتاب انواع توپ های دست سازی مثل توپ های پارچه ای و چوبی و…. به سمت آن و کنترل آن در برگشت ها در بسیاری از کشورها وجود داشته است. حتی امروزه در برخی از بازی های سنتی و بومی کشورها. شکلی از نوع فعالیت ها به چشم می خورد. از جمله بازی هایی که در آن با استفاده از مشت، چوب یا راکت به توپی ضربه زده می شود. درحدود سال ۱۱۴۸ میلادی یک سرگرمی به نام کف دست میان فرانسویان متداول بود. اوایل قرن ۱۹ میلادی فکر استفاده از راکت و توپ باعث بوجود آمدن گونه های مختلف از بازی ها شد. زندانی های زندان فلیت برای سرگرمی با راکت توپ را به دیوار می زدند و باعث ظهور بازی ئی به نام راکتس شدند. در سال ۱۸۲۰ میلادی بازی راکتس به طرز عجیبی به چند مدرسه در انگلستان راه یافت و با رونق گرفتن این بازی در مدارس، در سال ۱۸۳۰ اسکواش در مدرسه هارو به وجود آمد. شاگردان این مدرسه به کمک راکت سعی می کردند با قدرت به توپ ضربه بزنند و هنگام برگشت آن از دیوار دوباره خود را به آن برسانند و این عمل را تکرار کنند.

جاذبه ها و هیجان بازی به زودی باعث رشد آن شد تا جاییکه در سال ۱۸۶۴ میلادی اسکواش رسمیت یافت و نخستین زمین های اختصاصی آن ساخته شد. مانند بسیاری از ورزش های آن زمان، اسکواش نیز استاندارد مشخصی برای شیوه بازی، ساخت و ابعاد زمین و وسایل لازم خود نداشت. از سال ۱۸۷۴ میلادی این بازی و مسابقاتش در انگلیس رسمیت پیدا کرد و در سال ۱۸۸۳ اولین زمین اسکواش در آکسفورد انگلیس، ساخته شد و در سال ۱۹۱۱ انگلیسی ها قانون بازی اسکواش و ابعاد زمین آن را ضابطه مند کردند و این ضوابط به مرور به شکل امروزی درآمد. در سال ۱۹۶۷ فدراسیون بین المللی اسکواش با ۷ کشور مصر، انگلستان، استرالیا، آفریقای جنوبی، پاکستان، هند و زلاندنو شکل گرفت و در سال ۱۹۹۲ نام آن به فدراسیون جهانی اسکواش تغییر کرد. کشورهای عضو این فدراسیون به مرور افزایش یافت تا جاییکه در ابتدای سال ۲۰۰۴ تعداد اعضای آن به ۱۵۰عضو رسید. این فدراسیون مورد تائید کمیته بین المللی المپیک و عضو انجمن عمومی فدراسیون های ورزشی بین المللی اسکواش گردید. این بازی از حدود ۱۳۲۰ با ورود کارکنان انگلیسی شرکت نفت به آبادان و ساخت سالن اسکواش برای بازی و تفریح خودو اعضای خانواده شان وارد ایران شد. در سال ۱۳۴۵ در استان های خوزستان و تهران، سالن های تمرینی داشت که با توسعه آن در مکان های بیشتری ساخته شد. شهرهای اهواز، مسجد سلیمان و تهران از اولین شهرهایی ایران در راه اندازی این رشته بودند. اولین فدراسیون اسکواش در سال ۱۳۵۳ به ریاست عباسقلی بختیار و به دبیری دکتر محمود نائینی تاسیس شد. اما پس از یکسال منحل گردید. تا اینکه در سال ۱۳۷۲ به همت غلامحسین فرزامی و به ریاست ایشان مجددا این فدراسیون تاسیس و در سال ۱۹۹۴ میلادی به عضویت فدراسیون آسیایی در آمد. از سال ۱۳۸۲ حمید قاسمی مسئولیت این فدراسیون را برعهده گرفته است و تا کنون ۱۴ هیات استانی در این رشته فعال شده است. به دلیل ویژگی های اختصاصی و منحصر به فرد این رشته به زودی در سطح کشورهای پیشرفته و برخی کشورهای جهان سوم و درحال توسعه گسترش یافت . و………….

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 13

فرمت فایل: WORD