طرز تهیه کیک خانگی با آرد سمولینا

کیک

طرز تهیه کیک خانگی با آرد سمولینا

از نظر من خوردن یک کیک خانگی خوشمزه در کنار یک فنجان چایی یا قهوه همیشه دلپذیره. اکثر مواقع درست کردن کیک با تزیین خامه و یا کرم های مختلف وقت گیر و زمان بر هست پس گاهی باید کیک های ساده و خوش طعم درست کنیم که راحت آماده بشن و سریع بشه خوردشون. سمولینا آردیست که برای تهیه ماکارونی مورد استفاده قرار میگیره، این آرد سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مختلفه پس بهتون پیشنهاد میکنم این کیک رو حتما به خصوص برای بچه ها درست کنید. چون هم خوش طعم و عطره و هم به دلیل وجود آرد سمولینا و مغز مقویه.

طرز تهیه کیک خانگی

مواد لازم برای تهیه کیک خانگی سمولینا

  • آرد سفید ۱٫۵ پیمانه
  • آرد سمولینا ۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • وانیل یک قاشق چایی خوری
  • شکر یک پیمانه
  • شیر ۳/۴ پیمانه
  • روغن  مایع ۳/۴ پیمانه
  • پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
  • مغز پسته یا بادام(پودر شده) ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه کیک سمولینا

کیک سمولینا

طرز تهیه کیک خانگی سمولینا

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کرده و هر کدام رو در ظرف جداگانه ای می ریزیم. دقت کنید ظرف سفیده باید کاملا تمیز و خشک باشد. سفیده ها رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنن و فرم بگیرن.

هم زدن سفیده ها

کیک خانگی

شکر و وانیل رو به زرده ها اضافه میکنیم.
اضافه کردن شکر و وانیل به زرده ها

شکر و وانیل

با همزن به خوبی میزنیم تا زمانی که کشدار و کرم رنگ بشن و دانه های شکر کاملا حل شده باشن.

هم زدن شکر و زرده

زرده و شکر

حالا شیر رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.

اضافه کردن شیر

اضافه کردن شیر

روغن رو هم اضافه میکنیم و حدودا دو دقیقه مواد رو هم میزنیم. روغن در کیفیت نهایی کیک خیلی تاثیر داره؛ استفاده از یک روغن سبک و بدون بو مثل روغن هسته انگور خیلی بافت کیک رو بهتر میکنه.

اضافه کردن روغن

اضافه کردن روغن

مخلوط زرده رو به سفیده ها اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم فقط دقت کنید که از این مرحله نباید در هم زدن زیاده روی کنید، پس به محض مخلوط شدن مواد با هم، همزن رو خاموش کنید.

اضافه کردن مخلوط زرده به سفیده ها

مخلوط زرده و سفیده

در ظرفی آرد رو الک کرده، بعد آرد سمولینا و بکینگ پودر رو به اون اضافه میکنیم. با همزن دستی مواد رو کاملا مخلوط میکنیم.

مخلوط کردن آرد،آرد سمولینا و بکینگ پودر

آرد سمولینا

مخلوط آرد رو به مخلوط تخم مرغ ها اضافه میکنیم با همزن برقی به اندازه مخلوط شدن مواد هم میزنیم.

اضافه کردن آرد

آرد کیک آماده

در نهایت پودر نارگیل و مغز پسته پودر شده یا بادام و یا مخلوط اون ها رو طبق سلیقه خودتون به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

اضافه کردن پودر پسته و نارگیل

پودر پسته و نارگیل

قالب مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کمی آرد کف اون پباشید حالا مواد کیک رو داخل اون ریخته و در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم شده میذاریم. بعد از گذشت نیم ساعت مرتب چک کنید هر وقت کاملا پخت اون رو از فر خارج کنید. مدت زمان پخت به حرارت فر شما و سایز قالبی که انتخاب میکنید بستگی داره.

کیک سمولینا

کیک سمولینا

کیک رو از قالب خارج کرده و اجازه بدید کمی خنک بشه بعد اون رو برش زده و با یک فنجان نوشیدنی گرم میل کنید.