پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

پاورپوینت تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.

کالباس های حرارت دیده

فهرست مطالب
کالباس های حرارت دیده
مواد تشکیل دهنده و افزودنی کالباس حرارت دیده
۱ـ گوشت
برای حفظ ظرفیت بالای نگهداری آب چند کار را می توان انجام داد
۲ـ چربی
۳ـ نمک
۴ـ املاح اسیدهای خوراکی
۵ـ فسفات ها
۶ـ امولسیفایرها Emulsifier
۷ـ پروتئین های بیگانه
۸ـ پلاسمای خون
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده:
۱ـ روش کوتریزاسیون گوشت
۲ـ روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه
۳ـ روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت توام
۴ـ کوتریزاسیون در خلاء
سایر پروسه های تکنولوژیک


این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

راهنمای خرید:

  • » لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • » همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • » ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • » در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.