مقاله بررسی میزان و نوع استفاده از اینترنت توسط دانشجویان

مقاله بررسی میزان و نوع استفاده از اینترنت توسط دانشجویان

تحقیق میزان و نوع استفاده از اینترنت

مقاله بررسی میزان و نوع استفاده از اینترنت توسط دانشجویان
مقدمه تعریف موضوع تحقیق
اینترنت، در ساده ترین تعریف، عبارتست از کامپیوترهایی که در سراسر دنیا به هم متصل هستند. شبکه ای که این کامپیوترها را به یکدیگر متصل می سازد، و متدهای انتقال اطلاعات روی این شبکه.

منشاء اینترنت را می توان در سالهای جنگ سرد یافت، زمانی که احتمال شروع یک جنگ هسته ای بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی کاملا وجود داشت. در آن سالها وزارت دفاع آمریکا بدنبال یک سیستم مخابراتی بود که بتواند حتی در مقابل ضربات یک جنگ اتمی دوام آورد و از هم نپاشد.

این مقاله که Arpanet نام گرفت، در سال ۱۹۶۸ شروع شد. این شبکه در اولین قدم (محکم) خود چهار کامپیوتر را در نقاط مختلف آمریکا به هم متصل کرد. خوب، این اقدام در آن سال ها بسیار فوق العاده بود .

بزودی معلوم شد که چنین شبکه ای بطور بالقوه دارای توانائیهای بسیار بیشتری از آنچه مسئولان وزارت دفاع در تصور داشتند، است. تبادل اطلاعات علمی و مهندسی از این نمونه بود.

همچنین معلوم شد که یک شبکه واحد هرگز نمی تواند به هدفی که برای آن در نظر گرفته شده بود. (توانایی مقاومت در مقابل ضربه هسته ای) دست یابد. به جای آن تصمیم گرفته شد تا شبکه های موجود به هم متصل شوند. و به عبارت دیگر شبکه ای از شبکه ها ساخت شود. نام اینترنت هم از همین جا نشات گرفت. اینترنت اولیه فقط دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را به هم متصل می کرد. و چون تحت کنترل دولت قرار داشت افراد و شرکتهای خصوصی راهی به آن نداشتند.

مقاله درباره استفاده از اینترنت

این وضع تا سال ۱۹۹۱ ادامه داشت، اما از این تاریخ اوضاع بسرعت دگرگون شد. در این سال بنیاد ملی علوم (NSF)، که بزرگترین تامین کننده مالی اینترنت بود. سرمایه خود را از آن خارج کرد و اینترنت را بر روی شرکت های تجاری گشود. و بزودی سیل خروشانی ، که امروز آنرا می شناسیم تبدیل شد. و شروع این رشد انفجاری با شبکه تارعنکبوتی جهانی (وب) همراه بود.

اینترنت یک چیز مستقل نیست که دیگران کامپیوترهایشان را به آن متصل کنند. بلکه اینترنت خود حاصل بهم پیوستن این کامپیوترهاست. در واقع وقتی به کامپیوترهای یک سرویس دهنده اینترنت (ISP) متصل می شوید. کامپیوتر شما هم جزئی از اینترنت می شود.

اینترنت به انواع بسیار گوناگونی از سرویس های مخابراتی ،. از خطوط ساده تلفنی گرفته تا کابل های نوری پر سرعت و کانال های ماهواره ای، متکی است. اگر این کانال های مخابراتی را بزرگراه اینترنت بدانیم، مسیریاب ها (routers ) کامپیوترهایی که بر انتقال اطلاعات بین نقاط مختلف نظارت می کنند. پلیس های راهنمایی آن هستند.

حال ما میخواهیم دراین بحث به بررسی استفاده دانشجویان کشورخودمان ازاینترنت بپردازیم. اینکه میزان وهمچنین نوع استفاده از اینترنت در بین دانشجویان مابه چه شکلی است.

مقاله در مورد استفاده صحیح از اینترنت

اهداف کلی و آرمانی تحقیق
میزان استفاده دانشجویان دانشگاه آزادمشهدرادر استفاده ازاینترنت توصیف وبررسی کنیم.
انواع زمینه های مورداستفاده ازاینترنت راتوسط دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد توصیف و بررسی کنیم.

هدف ها یا سوال ها یا فرضهای ویژه تحقیق

  1. استفاده از اینترنت توسط دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد به چه میزان است؟
  2. آیا جنسیت در میزان و نوع استفاده از اینترنت تاثیر گذار است؟
  3. عمده استفاده دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد در چه زمینه ای است؟
  4. آیا این دانشجویان از کیفیت اینترنت در کشور راضی هستند؟
  5. اهم مشکلات دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد چیست؟

 روش انجام تحقیق

در این تحقیق قصد بر آن است که ازیکی از روشهای تحقیق توصیفی به نام تحقیق زمینه یاب (پیمایشی)استفاده شود. زیرا در اصل ما به دنبال این هستیم که این پدیده: میزان و نوع استفاده از اینترنت توسط دانشجویان را شرح و توصیف نماییم.

میخواهیم شرایط را آن گونه که در واقعیت وجود دارد فقط توصیف کنیم. برای این منظور از روش تصادفی ساده بهره جسته ایم. برای آنکه نمونه ها تصویر واقعی ازجامعه مورد نظر (دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد)باشند. سعی شده حتی الامکان از رشته های مختلف وسنهای مختلف وجنسیتها ی مختلف انتخاب شوند.

روش جمع آوری اطلاعات ما با استفاده از پرسشنامه بود. همچنین برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از جداول فراوانی و رسم نمودارهای مختلف بهره جسته ایم.

اهمیت موضوع تحقیق

توسعه اطلاعات تحولات بنیادینی در حوزه‌های مختلف جامعه بشری اتفاق افتاده است. که بعضا از آن تحت عنوان انقلاب یاد می‌شود یاد می شود .دستاورد این انقلاب در جامعه بشری بیشتر مربوط است. به کاربردهای مختلف فناوری اطلاعات در حوزه‌های مختلف عملکرد اجتماعی نظیر اقتصاد، تجارت، بهداشت، آموزش و غیره.

سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه (OECD) در تعریف فناوری اطلاعات آن را مشتمل می‌داند. بر مجموع صنایع تولیدی و خدماتی که برای نگهداری، انتقال و نمایش داده‌ها و اطلاعات به صورت الکترونیکی استفاده می‌شود. مهمترین مشخصه این فناوری نسبت به فناوری‌های قبلی که شکل انقلابی به آن داده است.

مجتمع شدن ویژگی‌هایی نظیر دوطرفه بودن، جهانی بودن، فراگیر بودن،. چند کاناله بودن و غیره بطور همزمان در یک فناوری خاص است. تمامی فناوری‌هایی که قبلا مورد بهره‌ برداری اطلاعاتی و ارتباطی قرار می‌گرفت. (نظیر تلفن، تلویزیون، رادیو، ماهواره، فاکس) از دو یا چند مورد از این ویژگی‌ها محروم بود.

اما فناوری اطلاعات و ارتباطات که اکنون در قالب تحول صنعت ارتباطات از آن یاد می‌شود. تمام این ویژگی‌ها را بطور همزمان و یکجا در خود جای داده است.

در رابطه با رشد فناوری اطلاعات در جهان، می‌توان به آمار متشره در این رابطه استناد کرد. نمودارهای شماره ۱ تا ۳ نشان‌دهنده شاخص‌های مختلف توسعه فناوری اطلاعات در جهان است.

تاثیر جنسیت بر چگونگی استفاده از اینترنت

فهرست مطالب
فصل اول-طرح تحقیق.. ۱
مقدمه تعریف موضوع تحقیق.. ۲
اهداف کلی وآرمانی تحقیق.. ۴
روش انجام تحقیق.. ۴
اهمیت موضوع تحقیق.. ۵
محدودیتهای موضوع تحقیق.. ۹
فصل دوم. ۱۲
سابقه موضوع تحقیق.. ۱۲
مقدمه. ۱۳
تاریخچه اینتر نت در ایران.. ۱۳
وزیرارتباطات چه میگوید؟. ۲۰
اینترنت در ایران در مقایسه با دیگر کشورهای خاور میانه. ۲۲
آمار استفاده از اینترنت در خاورمیانه. ۲۵
آماراستفاده ازاینترنت درآمریکا ۲۶
ایران چندکاربراینترنتی دارد؟. ۲۸
تاثیرجنسیت برچگونگی استفاده از اینترنت.. ۳۴
بارقه‌های نور. ۳۹
موج تحول.. ۴۱

چکیده مقاله ها و تحقیقات مرتبط.. ۴۶
فصل سوم. ۵۸
روش تحقیق.. ۵۸
مقدمه. ۵۹
روش گزینش نمونه. ۵۹
اهداف ویژه تحقیق ما عبارت بو دند از: ۶۰
روش آماری.. ۶۲
فصل چهارم. ۶۳
یافته های تحقیق وتجزیه وتحلیل یافته ها ۶۳
مقدمه. ۶۴
نمودارانواع استفاده ازاینترنت خانمها ۶۶
نمودارانواع استفاده ازاینترنت آقایان.. ۶۶
نمودارانواع استفاده ازاینترنت کل نمونه ها ۶۷
نمودارتاثیرجنسیت براستفاده ازاینترنت.. ۶۸
نمودارمکان استفاده ازاینترنت خانمها ۶۹

نمودارمکان استفاده ازاینترنت آقایان.. ۶۹
نمودار کلی مکان استفاده ازاینترنت نمونه ها به درصد. ۷۰
اطلاعات طبقه بندی شدی آقایان.. ۷۳
اطلاعات طبقه بندی شده خانمها ۷۵
تجزیه وتحلیل اطلاعات درکل نمونه ها ۷۹
فصل پنجم-خلاصه تحقیق  وپیشنهادها ۸۰
خلاصه تحقیق.. ۸۰
مهمترین مشکلاتی که افرادازآن رنج میبرندبه ترتیب  اولویت عبارتنداز: ۸۱
پیشنهادها ۸۳
فهرست منابع.. ۸۴

فهرست منابع

۱-مقاله خانم لیلازکریائی.مرکزاطلاعات ومدارک علمی ایران.
۲-مقاله آقای محمدحسین حسنی.مرکزاطلاعات ومدارک علمی ایران.
۳- تحقیق خانم مهتاب پورآتشی.مرکزاطلاعات ومدارک علمی ایران.
۴-اخبارفناوری اطلاعاتITNA
۵-خبرگزاری فارس پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
۶-خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)ISNA
۷- خبرگزاری فارس به نقل ازتحقیقات دیجیتال ترندز

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 86

فرمت فایل: WORD