اقدام پژوهی عدم علاقه دانش آموزان به رشته خیاطی

اقدام پژوهی عدم علاقه دانش آموزان به رشته خیاطی

عدم علاقه دانش آموزان به رشته خیاطی

چکیده اقدام پژوهی
در این اقدام پژوهی به بررسی عدم علاقه دانش اموز به رشته خیاطی پرداخته ام. پس از انتخاب موضوع اقدام پژوهی به کامل کردن بحث در مورد آشنایی دانش آموزان به فعالیت های رشته ی خیاطی پرداخته ام. سپس گزارش کار خود را در کلاس درس به مشاوره و اولیا ارائه دادم. و بعد از گرفتن اشکالات آن با موضوع بالا شروع به انجام دادن پژوهش نموده ام.

آموزش طراحی و دوخت خیاطی

دانش آموزان خیاطی

مقدمه
موضوع اصلی من عدم علاقه ی دانش آموز به رشته خیاطی پرداخته ام. هدف من از انجام این اقدام پژوهش ایجاد علاقه ی دانش آموزان به رشته ی خیاطی و دیدگاه مثبت آن در بازار کار است. خیاطی را می توان مادر هنرها نامید! هنری که بیش از جنبه هنرمندانه اش به اقتصاد خانواده کمک می کند. و یک فن و یا یک شغل تمام عیار محسوب می شود.

برای همه آنها که در راه آموختن این حرفه تلاش کرده اند. خیاطی یک زندگی جدید است. و خیاط ها با خلق لباس ها و طرح های جدید روحی تازه می گیرند. شاید به همین علت باشد که در میان این نوع هنرمندان کمتر کسی دیده می شود. که افسرده باشد یا از انواع بیماری های روحی رنج ببرد. دلیل منطقی که من را وادر به انجام چنین پژوهشی، وضعیت ناچندان جالب دیدگاه دانش آموزان به رشته ی خیاطی میباشد.

اقدام پژوهی خیاطی

رشته خیاطی

هنر ظریف طراحی و دوخت که در ایران همواره به عنوان هنر اصیل مورد توجه بوده است. با پرورش و آموزش افراد مستعد در این زمینه می تواند بعنوان یکی از صنایع مهم و سود آور بکار گرفته شده است.

رشته خیاطی زیر گروه زمینه خدمات و گروه پوشاک در رشته های مهارتی کاردانش دوره متوسطه می باشد. دروس مهارتی ارائه شده این رشته مطابق با استانداردهای فنی و حرفه ای می باشد.

دانش آموزان پس از گذراندن سال اول دبیرستان با انتخاب رشته خیاطی می توانند. وارد این رشته شده و همزمان با گذراندن دروس عمومی و اختیاری، دروس مهارتی مورد نظر را بگذرانند.

رشته خیاطی از کدرشته های مهارتی مختلف مانند: خیاطی لباس زنانه ، خیاطی لباس شب و عروس، خیاطی دوختهای تزئینی و … تشکیل شده که دروس مهارتی در پایه دوم و سوم هنرستان ارائه می شود.

پس از پایان دوره تحصیلی در این رشته و اخذ دیپلم. هنرجویان می توانند با شرکت در کنکور و گذراندن واحدهای مربوطه به مدرک کاردانی و با کنکور مجدد. به مدرک کارشناسی در رشته تکنولوژی طراحی دوخت دست یابند.

آن گروه از هنرجویان که تمایل به ادامه درس ندارند می توانند. با کار در مزون های خیاطی و یا کار در تولیدی های پوشاک به آسانی جذب بازار کار شوند

طراحی و دوخت

برنامهٔ رشتهٔ طراحی و دوخت بر اساس چهارچوب اصلی آموزش‌های کاردانی در بخش هنر و معماری از آموزش‌های علمی کاربردی طراحی و تدوین شده است.

کاردان هنری فردی است که با کسب مهارت علمی در رشتهٔ خود قادر است. در اجرای اثر هنری با به وجود  آورندهٔ اثر (هنرمند) همکاری کند. یا در نگهداری، مرمت و کاربرد ابزار، وسایل و دستگاه‌های مرتبط با رشته و آماده‌ سازی مواد و ابزار کار هنری فعالیت نماید.

فهرست مطالب
چکیده ۵
مقدمه ۶
بیان مسئله (توصیف وضع موجود) ۷
یافته های علمی ۸
هدف از برنامهٔ طراحی و دوخت ۱۰
گردآوری اطلاعات شواهد ۱ ۱۵
تجزیه و تحلیل داده ۱۶
پیشنهادات و راهکارها ۱۷
اجرای راه حل ۱۷
نتیجه گیری ۱۸
منابع ۲۰

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 20

فرمت فایل: WORD