انشاء در مورد سیگار

انشاء در مورد سیگار

انشا سیگار

میزان مصرف سیگار در جامعه و به ویژه محبوبیت آن در میان جوانان باعث شده است تا موضوع سیگار یکی از موضوعات خوب برای آماده سازی مقاله و انشاء باشد که میتواند ضمن افزایش آگاهی دانش آموزان نسبت به سیگار و عوارض آن به بررسی ریشه های تمایل جوانان به سیگار نیز بپردازد.

عوارض سیگار کشیدن

ترک سیگار دلیل خاصی نیاز ندارد اما اگر واقعاً برای مسئله‌ای با این وضوح نیاز به دلیل دارید با این مقاله همراه شوید.

به گزارش آلامتو و به نقل از مردمان؛ اگر سیگار می‌کشید، احتمالاً هزاران بار دوستان و خانواده از شما خواسته‌اند که آن را ترک کنید.
احتمالاً می‌دانید که سیگار موجب بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان، نفخ، برونشیت مزمن و سایر مشکلات جدی برای سلامتی‌تان می‌شود. احتمالاً این را هم می‌دانید که سیگار علت شماره یک مرگ‌های قابل پیشگیری در سراسر جهان است.

ولی دانستن درمورد عوارض طولانی‌مدت کشیدن سیگار ممکن است برای ترک کردن آن متقاعدتان نکند، مخصوصاً اگر جوان باشید.
ترسیدن به خاطر بیماری‌هایی که ممکن است ده‌ها سال دیگر دچارش شوید سخت است و ترک کردن سیگار هم واقعاً کار سختی است. بین ۸۰-۷۵ درصد از سیگاری‌ها می‌گویند که دوست دارند ترک کنند. ولی بین ۵ تا ۱۰ مرتبه تلاش ممکن است طول بکشد تا فرد به طور موفقی آن را ترک کند.

برای بعضی سیگاری‌ها، چیزهای خیلی کوچکی ممکن است تحریک به ترک سیگار کند. چیزهایی مثل بویی که روی لباس‌هایتان بر جا می‌گذارد، واکنش مردم وقتی می‌فهمند سیگاری هستید، لکه‌هایی که روی دندان‌ها ایجاد می‌کند و …

در زیر به ۱۰ دلیلی اشاره می‌کنید که فراتر از خطرات سلامتی می‌تواند انگیزه‌ای برای ترک سیگار باشد.

بوی سیگار

کمتر کسی پیدا می‌شود که با بوی سیگار مشکلی نداشته باشد.
سیگاری‌ها معمولاً خودشان از بوی بد سیگار روی لباس‌ها و موهایشان آگاهند و بوی نفسشان یکی از مهمترین حساسیت‌های افراد سیگاری است.
در کمپین‌های رسانه‌‌ای متعددی بوسیدن یک فرد سیگاری با لیس زدن یک زیرسیگاری مقایسه شده است.

حس بویایی و چشایی

اینکه بوی زیرسیگاری بگیرید تنها تاثیر سیگار بر روی بینی شما نیست. حس بویایی سیگاری‌ها به مرور زمان ضعیف‌تر می‌شود.
همچنین سیگاری‌ها نمی‌توانند طعم بسیاری از غذاها را مثل قبل از شروع به سیگار کشیدن بچشند ولی این ضعیف شدن حس بویایی است که باعث می‌شود حس چشایی آنها هم دچار اختلال شود. نفس کشیدن در دود غلیظ سیگار برای حواس بدن سمی است.

بعضی از افراد سیگاری متوجه می‌شوند که غذاها دیگر طعم قبل را برایشان ندارد ولی این روند بسیار تدریجی صورت می‌گیرد و تشخیص آن دشوار است. ترک کردن سیگار حواس بویایی و چشایی آنها را دوباره به حالت قبل برخواهد گرداند.

سیگاری‌های بسیاری بعد از ترک سیگار گزارش می‌کنند که غذا خوردن برایشان به تجربه‌ای متفاوت تبدیل شده است. لذت غذا خوردن با ترک سیگار دو چندان می‌شود. و این اتفاق طی چند روز بعد از ترک آن می‌افتد و تا سه تا شش ماه پس از آن ادامه می‌یابد.

پیری زودرس

یکی از عوامل مهم و اصلی پیری زودرس صورت کشیدن سیگار است. تغییرات پوستی مثل چرمی شدن پوست و ایجاد چروک‌های عمیق در افراد سیگاری زودتر اتفاق می‌افتد.

براساس آکادمی پوست امریکا، سیگار کشیدن موجب تغییرات بیوشیمیایی در بدن می شود که روند پیری را تسریع می‌کند. بعنوان مثال، سیگار با ایجاد انسداد در رگ‌های خونی، بافت زنده پوست را از اکسیژن خالی می‌کند. در نتیجه این، خون به راحتی به اعضای شما ازجمله پوست نمی‌رسد.
مشکل دیگر ایجاد لک‌هایی روی پوست دست و صورت بخاطر ترکیبات سمی موجود در دود سیگار است.

همچنین فعالیت عضلاتی که مسئول داخل کشیدن اکسیژن یا پک‌ زدن هستند، موجب ایجاد چروک دور دهان می‌شود.

فهرست مطالب
عوارض سیگار کشیدن ۱
بوی سیگار ۲
حس بویایی و چشایی ۲
پیری زودرس ۲
فشارهای اجتماعی ۳
پیدا کردن همسر ۳
مشکلات جنسی ۳
افزایش عفونت‌های جسمی ۴
خطری برای دیگران ۴
تاثیر بر فعالیت فیزیکی ۵
هزینه‌ها ۵
ضرر دود سیگار برای اطرافیان ۶
چرا جوانان سیگاری میشوند؟ ۶
رابطه سیگار و ورزش ۶
سیگار کشیدن چگونه بر ورزش شما اثر می گذارد؟ ۷
ضرر قلیان بیشتر است یا سیگار؟ ۷

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 15,000 تومان

تعداد صفحات: 8

فرمت فایل: WORD