پاورپوینت کلیات تغذیه ورزشکاران

پاورپوینت کلیات تغذیه ورزشکاران

کلیات تغذیه ورزشکاران
بخشی از مقاله و پاورپوینت
مروری بر اصول تغذیه و رژیم غذایی ورزشکاران
انرژی مورد نیاز بازای هر ساعت از فعالیت های مختلف
فعالیت سبک ۱۰۰ kcal
فعالیت متوسط ۱۰۰-۳۰۰ kcal
فعالیت سنگین >500 kcal

کیفیت رژیم غذایی برای بهترین نتیجه ورزشی
انرژی حاصل از پروتئین ها ۱۲-۱۵%
انرژی حاصل از چربی ها ۳۰%
انرژی حاصل از کربوئیدرات ها ۵۵%

کیفیت رژیم غذایی برای بهترین نتیجه ورزشی
پروتئین حیوانی
۱٫۰ ³ —————
پروتئین گیاهی

دریافت انرژی از شکر
۱۰/۱ ³ ——————–
کل انرژی دریافتی

چربی غذاهای دریایی
۵/۲ ³ ———————
کل چربی دریافتی
(توجه: ۹% چربی اشباع شده، ۸-۷% چربیهای چند غیر اشباعی، ۱۳-۱۲% چربی یک غیر اشباعی)

چربی حیوانی (غیر دریایی)
۵/۳ ³ ———————-
کل چربی دریافتی

عوامل موثر بر فعالیت عضلانی
دریافت ناکافی انرژی
تغییرات کیفیت رژیم غذایی
مصرف زیاد غذا
تعداد غذاهای مصرف شده
تعادل بین تعداد غذاهای مصرفی و ارزش غذایی صبحانه
سیگار کشیدن
مصرف الکل
نوشابه های محرک

چرا انرژی حاصل از کربوئیدراتها نباید بیش از ۵۵% کل انرژی دریافتی باشد؟
سبب سوء جذب می شود
اشتها را کاهش می دهد
کمبود کلسیم
خطر اضافه وزن و چاقی
پوسیدگی دندان
مصرف زیاد قند موجب کمبود ویتامین B1
مصرف قند موجب هیپوگلیسمی هنگام ورزش

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 21

فرمت فایل: پاورپوینت