طرح توجیهی تولید مربا از محصولات سردرختی

طرح توجیهی تولید مربا از محصولات سردرختی

تولید مربا

نام محصول : مربا و مارمالاد
ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال
مواد اولیه عمده : انواع میوه سردرختی شامل به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته، گلابی و .. ، شکر، اسیدسیتریک، جوهر لیمو،
تعداد اشتغالزایی : ۱۵ نفر

فهرست مطالب
– معرفی محصول
– نام و کد محصول
–  شماره تعرفه گمرکی
–  ارائه استاندارد های محصول
–  بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول
–  موارد مصرف و کاربرد
–  طبقه بندی محصول
–  کالای قابل جانشین
–  بسته بندی محصول
–  مشخصات فنی و خواص محصول
–  وضعیت عرضه و تقاضا
–  بررسی ظرفیت بهره برداری
–  وضعیت طرح های جدید
–  بررسی روند واردات محصول
–  بررسی روند مصرف
–  بررسی روند صادرات محصول
–  بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
–  وضعیت تقاضا
–  بررسی اجمالی تکنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید
– مواد اولیه
–  فرمولاسیون تهیه مربا
–  مراحل تولید مربای صنعتی

– برآورد حجم سرمایه گذاری
– زمین
–  محوطه سازی
–  ساختمان سازی
–  ماشین آلات و تجهیزات
–  تاسیسات
–  ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
–  وسایل نقلیه
–  لوازم اداری
–  هزینه های قبل از بهره برداری
–  هزینه های پیش بینی نشده
–  محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
–  میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
–  نیروی انسانی مورد نیاز
–  محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
–  استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
–  تعمیرات و نگهداری
–  محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
–  هزینه های تولید سالیانه
–  پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
– منابع و مراجع مطالعاتی

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 46

فرمت فایل: PDF