طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی

موضوع طرح کسب و کار : طرح توجیهی تولید و بسته بندی آب معدنی و پروزه کارآفرینی کارخانه تولید آب معدنی
مقدمه
آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و… دیده میشود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود، اما از بین نمیرود. هر گونه حیات محتاج آبمیباشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است. افزایشتقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلفموجب شده انسان برای ایجاد موازنه وتعادل بین توزیع نیازها و منابع آبموجود مستقیما در وضعیتطبیعی رودخانه ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره و توزیع آب شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد . آب معدنی و آب شرب بعنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیاتمیباشد . میزان نیاز روزمره هر فرد ۱ تا ۲ لیتر میباشد که بستگی به شرایط آب و هوایی و سن و سال دارد . استفاده از آب آشامیدنی سالم ودگوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرفآبمیباشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است. امروزه مصرف آب های بطری ای رواج بسیاری پیدا کرده است چرا که آبهایی که دارای مواد معدنی غنی می باشند برای انسان مفید هستند . آب های بطری ای به دو دسته اصلی تقسیم می شوند، آب گازدار و آب ساده ، آب گازدار ممکن استبه طور طبیعی با دی اکسید کربن تصفیه شود اما گاز آن معمولا” در طی عملیاتی به آن اضافه می شود. میکروبها در آب گازدار زنده نمی مانند زیرا دی اکسید کربن حل شده در آببه آن خاصیتاسیدی می دهد.
اکثر آبهای بطری ای، آبچشمه ها یا رودها هستند که در همان محل، در شرایط کاملا” بهداشتی و بدون استفاده از هیچگونه مواد شیمیایی، داخل بطری ها ریخته می شوند. در نتیجه این آبها ممکن استحاوی باکتریهای طبیعی و بی ضرر باشند که البته در طول مدت زمان نگهداری، این باکتریها به این دلیل که از مواد مغذی استفاده نمی کنند تدریجا از بین می روند. در نوعی از آبهای بطریای که با عنوان “آب آشامیدنی”، شناخته شده اند، از مراحل مختلفی برای کم کردن تعداد اینگونه میکروبهای احتمالی استفاده می شود .

فهرست مطالب
مقدمه ۱
معرفی محصول ۲
مشخصات کلی محصول ۲
شماره تعرفه گمرکی ۲
شرایط واردات ۲
استانداردهای ملی وجهانی ۳
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۴
موارد مصرفو کاربرد ۴
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرفمحصول ۸
اهمیتاستراتژیککالا در دنیای امروز ۹
کشورهای عمده تولید کننده و مصرفکننده محصول ۹
شرایط صادرات ۱۰
وضعیتعرضه و تقاضا : ۱۱
– ۱-۲ بررسی ظرفیتبهره برداری وروند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون ۱۱
– ۲-۲ بررسی وضعیتطرحهای جدید و طرحهای توسعه در دستاجرا ۱۳
بررسی روند وارداتمحصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۱۵ ۸۵
بررسی روند مصرفاز آغاز برنامه ۱۶
بررسی روند صادراتمحصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن ۱۶
بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم ۱۶
-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعفتکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول : ۱۷
-۴ تعیین نقاط قوت و ضعفتگنولوژیهای مرسوم ( به شکل اجمالی ) در فرآیندتولید ۲۳
-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیتاقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت ۲۳
-۶ میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن ۲۴
-۷ پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح ۲۴
-۸ وضعیتتامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ۲۴
-۹ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکاناتمخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسببرای اجرای طرح ۲۴
-۱۰ وضعیتحمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل حمایتتعرفه گمرکی ۲۷
-۱۱ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی ۲۷

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 52

فرمت فایل: PDF