مقاله مالیات و سیستم های مالیاتی

مقاله مالیات و سیستم های مالیاتی

مالیات و سیستم های مالیاتی

انواع سیستمهای مالیاتی و توضیح هر یک
مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی
همانطور که از عنوان مشخص است نوعاً مالیاتی است که به تناسب درصد با رعایت شرایط خاص از حقوق افراد ، دستمزد آنان یا از درآمد سالانه آنها در جریان کسب و پیشه یا ارائه خدمات و یا از درآمد حاصل از اجاره مستغلات و یا سایر درآمدهای مشروعی که ممکن است یک شخص حقیقی در جریان فعالیت اقتصادی خود یا بطور اتفاقی نصیب وی گردد توسط کارفرما (درمالیات حقوق و دستمزد) ویا خود اشخاص (بطور خود اظهاری) یا توسط مامورین مالیاتی ، مالیات مورد نظر از جمع درآمد مشمول مالیات کسر گردسده به خزانه دولت واریز میگردد .

مالیات بر دارایی

اینگونه مالیات شامل مالیاتی استکه بر دارایی افراد ناشی از مالکیت آنان نسبت به اموال وارث و زمینهای بایر که توسط قانون حدود و میزان اخذ مالیات از آنها مشخص گردیده به نحوی که هنگام انتقال انتقال اموال یا تملک ارث یا نگهداری ارضای بایر با قلام مزبور تعلق می گیرد .

مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی

چون شخصیت اشخاص حقوقی جدای از شخصیت سهامداران و اعضاء تشکیل دهنده آن بوده مسائل تعیین کننده در وصول درآمد استان
تبدیل ردیفهای ملی به استانی

بررسی امکان ایجاد درآمدهای جدید مالیاتی
عناوینی هستند که در مقام بررسی و تجزیه و تحلیل بی ارتباط با یکدیگر نبوده بنابراین سعی شده است عناوین فوق به زیر مجموعه هایی تجزیه و پس از تشریح آنها درنتیجه گیری کلی نسبت به تمامی موضوعات اصلی جواب منطقی و قابل قبول داده شود از این رو ابتدا به بررســـی این زیر مجموعه ها می پردازیم :

  1. تعاریف مالیات
  2. انواع مالیات
  3. جایگاه حقوقی مالیات
  4. جایگاه اختصاصی مالیات (فرهنگ مالیاتی)
  5. منطق اخذ مالیا از اشخاص حقوقی
  6. بررسی امکانات بالقوه استان

مبانی نظری

تعریف مالیات

مالیات وجوهی است که ماموران دولت بر حسب قانون از صاحبان املاک ، اراضی ، مستغلات وغیره می گیرند .دکتر معین
((عواید دولت عبارت است از سهمی است که هر کس از دارایی خود میدهد تا بقیه دارای او تحت حراست هیئت حاکمه در امان باشد و بتواند از آن به طرز مطلوبی برخوردار شود)) .منتسکیو
مالیات وجهی است که مردم یک شهر برای حمایت خود به دولت می پردازند . میرابو با ژرف نگری به تعاریف فوق و مقایسه آنها از دیدگاه عمیق و نهادی پرداخت کنندگان مالیات و نیز تکلیف دولتها در قبال اخذ مالیات کاملاً متمایز و روشن می گردد

فهرست مطالب
انواع سیستمهای مالیاتی و توضیح هر یک
بررسی امکان ایجاد درآمدهای جدید مالیاتی
تعریف مالیات
انواع مالیات
جایگاه حقوقی مالیات
جایگاه اجتماعی مالیات
آشنایی با اصل سیستم مالیاتی
مالیات برارزش افزوده و تاریخچه آن
سیستم منسوخ شده مالیاتی ایران
منابع

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

تعداد صفحات: 30

فرمت فایل: WORD