مقاله قاچاق انسان

مقاله قاچاق انسان

مقاله کامل در مورد قاچاق انسان

مقدمه مقاله قاچاق انسان
واژه ی قاچاق در اصل یک واژه ی ترکی است و در زبان ترکی به معنای فراری است. همچنین در فرهنگ لغت به این معانی آمده کاری بر خلاف قانون که پنهانی انجام شود. متاعی که معامله یا ورود آن به کشور ممنوع است . و آنچه ورود آن به کشور و یا معامله آن از طرف دولت ممنوع است .

و اما در فرهنگ واژگان حقوقی در تعریف قاچاق گفته شده است . « حمل و نقل کالا از نقطه ای به نقطه دیگر ( خواه دو نقطه مزبور در داخل کشور باشد. ( قاچاق داخلی) خواه یک نقطه در داخله و یک نقطه در خارجه باشد. ( که آنرا قاچاق خارجی می گویند) . بر خلاف مقررات مربوط به حمل و نقل به طوری که این عمل ناقض ممنوعیت یا محدودیتی باشد. که قانوناً مقرر شده است (خواه عمل مزبور ناقض امتیاز یا انحصاری باشد خواه نه)».

پس از ذکر این تعریف باید گفت که از جمله موارد قاچاق که امروزه . در سطح جهان به شکلی گسترده صورت می گیرد قاچاق انسان می باشد. که البته با توجه به نحوه ی انجام این جرم . باید آن را تحت عنوان یکی از جنایات سازمان یافته فرا ملی بررسی کرد. این جنایات توسط گروه های جنایی که دارای سه عضو یا بیشتر ، .  سلسله مراتب ، وحدت فرماندهی، نظم شدید و اهداف مادی می باشند ارتکاب می یابند. و با توجه به آثار سوء سیاسی ،اقتصادی، اجتماعی که به بار می آورند، حیات ملتها و دولت ها را به خطر می اندازند.

جرم قاچاق انسان در حقوق چیست

جرم قاچاق انسان در حقوق چیست

حمل و نقل و قاچاق اتباع خارجی ارزش و کرامت بشری را هم در دولت مبدا هم در دولت مقصد به شدت تهدید می کند. افزایش فحشای بین المللی و تولید تصاویر مستهجن هرزه نگاری (pornography ). آثار اجتماعی و بهداشتی شدیدی برجای می گذارد.

سالانه صدها هزار نفر زن و مرد و کودک در دنیا قاچاق می شوند و سپس به ارتکاب انواع اعمال غیر اخلاقی وادار می شوند. این افراد معمولا مورد بهره برداری اقتصادی ، جنسی و جسمی قرار می گیرند.

آن ها گاهی مبالغ قابل توجهی پول برای فرستاده شدن به کشوری دیگر . به منظور رسیدن به شرایط اقتصادی و اجتماعی بهتر می پردازند. و ناگاه خود را در شرایطی می یابند که یا مجبور به کار اجباری هستند. یا فحشا در ایالات متحده آمریکا حد اقل 100000 نفر مهاجر به فحشا اشتغال دارند. و حسب گزارش جهانی ملل متحد که اخیرا انتشار یافته 40000 تا 50000 زن تایلندی در ژاپن به فحشا اشتغال دارند.

و نیز تعداد افرادی که به طور غیر قانونی در کشور های اتحادیه اروپا به فحشا به عنوان حرفه مشغول هستند. از 200000 تا 500000 نفر تخمین زده می شود. که دو سوم از این تعداد از کشور های اروپای شرقی . و یک سوم دیگر از سایر کشور های در حال توسعه به اروپا قاچاق شده اند. از زمان خاتمه ی جنگ سرد و گشایش مرزها قاچاق انسان گسترش و افزایش یافته است.

قاچاق در حقوق کیفری ایران

قاچاق انسان در حقوق کیفری ایران

برده داری اقتصادی و جنسی امروزه صنعتی پر منفعت است. که توسط سازمان های قدرت مندی مانند مافیا صورت می گیرد. گفته می شود این گروه ها سالانه مبلغی در حدود ۷ میلیارد دلار از طریق این گونه فعالیتها بدست می آورند.

با توجه به اهمیت این جنایات و خطری که از این جرایم متوجه افراد و جامعه ی بین المللی است. تلاش های فروانی از طریق وضع قوانین کیفری هم از سوی جامعه ی بین المللی . و هم از سوی قانون گذاران داخلی صورت گرفته است. که در این نوشتار به بررسی اجمالی بعضی از این قوانین می پردازیم.

در فصل اول به پروتکل «پیشگیری، منع و مجازات قاچاق انسان، بویژه زنان و کودکان» می پردازیم. و در فصل دوم به نقد و بررسی قانون مبارزه با قاچاق انسان (مصوب مجلس شورای اسلامی). بدیهی است این گونه جنایت ابعادی بسیار گسترده تر از آن دارند. که بتوان در چنین بررسی ساده ای و با صرف اندک زمانی همه ی آن ها را مورد توجه قرار داد.

بررسی پروتکل پیشگیری، منع و مجازات قاچاق انسان بویژه زنان و کودکان

مجازات قاچاق انسان

فهرست مطالب
مقاله قاچاق انسان
مقدمه
بررسی پروتکل «پیشگیری، منع و مجازات قاچاق انسان بویژه زنان و کودکان ».
تعریف قاچاق انسان
بررسی ارکان جرم قاچاق انسان
رکن مادی
رکن روانی
مجازات جرم قاچاق انسان
نتیجه گیری و پیشنهادات
فهرست منابع

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 35

فرمت فایل: WORD