گزارش کارآموزی در شرکت کاشی و سرامیک الوند

گزارش کارآموزی در شرکت کاشی و سرامیک الوند

گزارش کارآموزی کارخانه کاشی

مقدمه گزارش کارآموزی در شرکت کاشی و سرامیک الوند
شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند به منظور تولید انواع کاشی های دیواری در سال 1367 با سرمایه گذاری سازمان صنایع ملی ایران در زمینی به مساحت ده هکتار در شهر صنعتی البرز قزوین تاسیس شد. این شرکت در شهر صنعتی البرز دارای سه کارخانه الوند 1 الوند 2 و الوند 3 است. کل پرسنل این کارخانه به صورت رسمی ، قراردادی ، پیمان کاری، روز مزد و ….784 نفر می باشد.

کارآموزی کارخانه کاشی و سرامیک

انواع محصو لات تولیدی کاشی و سرامیک الوند

کاشی های دیواری در ابعاد 15 15، 15 10، 15 25، 20 25، 20 30، تاسایز 03 360 و کاشی های کف لعاب دار تاسایز 60 60 و سنگ مصنوعی یا کاشی پر سلانی تا سایز 60 120 می باشد. البته برنامه های تولیدی این شرکت طبق سفارشات مشتریان و پیشنهاد نمایندگی ها در سطح کشور وخارج کشور ممکن است تغییر یابد.

نوبت کاری کارخانه ها
این کارخانه دارای سه شیفت کاری به شرح زیر می باشد.
نوبت اول: ساعت5:30 الی 2(وقت صبحانه و نهار دارد)،
نوبت دوم : ساعت 2الی 22
نوبت سوم 22الی 5:30
همچنین دارای یک شیفت عادی از 7:30 تا 13:50 می باشد.

حمل و نقل و بار گیری یا LOADING

بعد از مرحله ی لعاب کاری و چاپ کاشی ها بارگیری شده و به بخش کوره منتقل می شود. بل از ورود به کوره کاشی ها از روی واگن ها بر روی نوار نقاله قرار می گیرند و بعد از غبار ربی و عبور از مقابل چشم الکتورنیکی که تعداد آن ها در عرض سینی کوره کنترل می کند وارد کوره می شود.

کاشی و سرامیک

کوره
کوره های نوع رولر دو تبقه می باشند و برای پخت کاشی های کف به کار ک میروند. این کوره طوری طراحی شده که میله های چرخان آن باعث به جلو رانده شدن تدریجی کاشی می شود. پخت کاشی از 4 بخش تشکیل شده است.

  1. پیش پخت
  2. پخت، مرحله ی پخت اصلی(جهنم اصلیمی باشد)
  3. خنک کننده ی سریع
  4. خنک کننده ی آرام

دمای پیش پخت و پخت با توجه به نوع کاشی تنظیم می شود تا آسیبی به ابعاد کاشی وارد نشود و همچنین تاب نگیرد و سوختگی در لعاب و ماتی ایجاد نشود.

SORT و بسته بندی

در این مرحله کاشی از نظرسالم بودن کنترل شده و بسته بندی می شوند. در ابتدای این مرحله کاشی ها از روی نوار نقاله عبور کرده و به یک شخصی که در مسیر عبور کاشی ها قرار گرفته می زسد که این شخص کاشی ها را از لحاظ شکل ظاهری کنترل کرده و آنهای که مشکل دارند با ماژیک علامت می زنند. سپس به یک کنترل کننده شکل ظاهری الکترونیکی می رسند و سپس ازآن به یک کنترل کننده ی پلانار که وجود تاب را بر روی کاشی تشخیص می دهد می رسد و در مرحله ی بعد به کنترل کننده ی ابعاد و ی لاینر می رود.

تولید انواع کاشی

واحد پرس کاشی دیواری

گرانول معرفی که به دستگاه پرس وارد شده تبدیل به بیسگویتخام می شود. مقدار فشار اعمال شده توسط پرس بستگی به اندازه و تعدادcavityها (قالب )دارد. بیسگویت ها خام بارگیری شده و با خطوط ریل به درون درایر سپس به کوره های تونلی (یک) منتقل می شوند و در آنجا پخت اول انجام میگیرد. سپس وارد خطوط انتظار شده وپس از خنک شدن به قسمت لعاب زنی برده می شود. دوباره وارد خطوط انتظار شده و سپس برای پخت دوم وارد کوره های طونلی( 2) می شود. پس از طی خطوط انتظار و خنک شدن به بخش sort و بسته بندی منتقلا می شود.

درجه بندی کاشی ها
متفرقه 1A،1B،2A،2B،2C،3،,4

1-5 نحوه ی درج اطلاعات بر روی کارتن های بسته بندی
درجه نام طرح Tone
تاریخ کد Sorter

تهیه لعاب

مواد اولیه که برای تهیه لعاب استفاده می شوند عبارت اند از پودر چاپ، فریت، کائولن ، سیلیکات،افزودنی ها مثل روان ساز و چسب CMC.با توجه به نوع لعابی که می خواهند تهیه کنند، مواد اولیه ی مشخصی با مقدار معین از انبار مواد اولیه در خواست و آورده می شود. این مواد با توجه به فرمولاسیون ابلاغ شده از آزمایشگاه به درون بالمیل تخلیه می شوند. سپس بالمین ها به مدت حدوداً 7تا6 ساعت می چرخند تا لعاب تهیه شود. از لعاب تهیه شده نمونه برداری می شود و بعد لعاب را الک کرده وارد مخزن های مخصوص می کنند تا در آنجا به مدت 1روز ذخیره شوند، در این مدت هم دمای آنه با دمای محیط یکسان می شود و هم این که آهن موجود در آن توسط مگنت گرفته می شود. پس از این مراحل لعاب وارد بشکه های مخصوص شده و به لعاب زنی برده می شود.

کاشی

نام واحد عوامل شیمیایی عوامل فیزیکی عوامل مکانیکی عوامل ارگونومیکی
توزین
گردو غبار مواد اولیه – افتادن سنگ بر روی پا حمل بار
واحد تهبه دوغاب
– سر و صدا سرما افتادن درون چاله ها –
اسپری(تهبه گرانول)
گردو غبار سر و صدا سرما – لیز خوردن
تهیه لعاب

– سر و صدا امکان سقوط کاشی از روی نوار نقاله بر روی سر هنگام تخلیه سفل ها
واحد کوره ی رولر
– سر و صدا امکان برخورد با تسمه های بدون حفاظ –
واحد کوره ی تونلی –
نور کم – حمل بار
Sort و بسته بندی
سر و صدا – طرز نشستن sorter

تسهیلات رفاهی

در هر صنعتی ایجاد تسهیلات کافی مانند توالت، دستشویی، دوش، رختکن از ضروریات است. ایجاد تهسیلات بهسازی به قدری کافی و نگهداری آن ها به صورت تمیز و بهداشتی و اجرای مقررات بهداشتی در مورد موظف نمودن کارگران به استفاده از آن ها(به عنوان مثال شستشوی دست ها با صابون بعد از استفاده از توالت، شستشوی بدن با آب گرم و صابون در پایان ساعات کار و …) نه تنها خود کارگر را از خطرات بیماری ها محافظت خواهد نمود بلکه در جلوگیری از انتشار اورگانیزمها و عفونت های حاصله از آن ها نیز بین کارگران مؤثر خواهد بود(1)

شرکت کاشی و سرامیک الوند قزوین

شرکت کاشی و سرامیک الوند قزوین

فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
انواع محصولات تولیدی شرکت کاشی و سرامیک الوند
نوبت کاری
نمودار تشکیلات و پرسنل سازمانی(شکل1-1)
تشکیلات تشکیلات و پرسنل خدمات بهداشت حرفه ای
لیست اقلام موجود در مرگز بهداشت کارخانه(جدول1-1) .
لیست دارو های موجود در مرکز بهداشت کارخانه(1-2)
لیست تعداد افراد شاغل در کارخانه(1-3)
مواد اولیه .
پیوست(1)-یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی دیواری
پیوست(2) -یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی کف
توزین
شکل توزین(شکل 1-2)
تهیه دو غاب
شکل تهیه دو غاب(1-3)
اسپری
شکل اسپری(1-4)
واحدپرس
واحد پرس کاشی کف
لعاب زنی کاشی کف
حمل و نقل و بارگیری (loading)
کوره
Sort و بسته بندی
واحد پرس کاشی دیواری
درجه بندی کاشی ها(شکل 1-5)
تهیه لعاب
جدول دسته بندی مشاغل موجود در کارخانه و شتاسایی عوامل زیان آور
ایستگاه های کاری (جدول1-4)
تهسیلات رفاهی
جدول( 1-5) تعداد توالت ها
جدول(1-6)تعداد دستشویی ها

فصل دوم

عوامل زیان آور شیمیایی فرایند

2-1-1 مقدمه .
2-1-2 ، 1عوامل زیان آور شیمیایی فرایند .
جدول 2-1،لیست مواد اولیه واحد تهیه بدنه
جدول2-2، لیست رنگ های مورد استفاده در لعاب
جدول2-3، لیس مواد شیمییایی مورد استفاده در آزمایشگاه
جدول2-4، لیست مواد اولیه لعاب
جدول 2-5، لیست مواد اولیه چاپ
2-1-3، سم شناسی عوامل زیان آور شیمییایی مهم فرایند
1. کربنات سدیم دو سود سبک
2. تیتانیوم(Ti)
3. هیدروکسید پتاسیم(KOH)
بررسی برچسب گذاری و وجود برگه یMSDS مواد
روش نمونه برداری از سیلیس کریستالین
2-1-4، نمونه برداری گرد و غبار کلی در شرکت
2-1-5 نتیجه گیری و پیشنهاد
2-2 عوامل فیزیکی زیان آور فزایند
2-2-1، روشنایی در محیط کار
2-2-1-1، مقدمه
2-2-1-2،تاثیرنور در دید
جدول2-2-1، شدت روشنایی در سطح کار برای فعالیت های گوناگون
2-2-2، ایستگاه ها و شدت های روشنایی اندازه گیری شده
شکل 2-2-1، ایستگاه بندی برای سنجش نور
نتیجه گیری نور سنجی انبار محصول

گزارش کارورزی کارخانه کاشی

گزارش کارورزی کارخانه کاشی

شکل2-2-2، سورت و بسته بندی
جدول2-2-3، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی براق در بخش سورت
جدول2-2-4، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی مات در بخش سورت
2-2-2، صدا در محیط
2-2-2-1، مقدمه
2-2-2-2،اثرات سوء سر و صدا بر روی کارگران
2-2-2-3، کنترل سر و صدا
شکل2-2-2-1، پلان صدا سنجی، بخش بالمیل های تهیه بدنه
جدول2-2-2-1-،شماره ی ایستگاه های و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش بالمیل های تهیه بدنه
شکل2-2-2-2-، پلان صداسنجی، بخش پرس دیواری
جدول2-2-2-2-، شماره ی ایستگاه ها و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش پرس دیواری
شکل2-2-2-3-، پلان بخش سورت و بسته بندی دیواری
شکل 2-2-2-3-، شماره ی ایستگاه هاو تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش سورت و بسته بندی دیواری
شکل 2-2-2-4-، پلان صدا سنجی پرس کف
جدول2-2-2-4-، شماره ی ایستگاه وتراز های شدت صوت بخش پرس کف
2-2-2-5-، پلان صدا سنجی پرس citi ر
جدول2-2-2-5-، شماره ی ایستگاه و تراز های شدت اندازه گیزی شده بخش پرس citi
2-2-3، ارتعاش در محیط کار ر
2-2-3-1، منابع ارتعاش در کارخانه و تدابیر کنترلی انجام شده برای آنها
2-2-4، استرس های حرارتی در محیط کار
2-2-4-1، مقدمه .
2-2-4-2، کمیته های انداز ه گیری شرایط هوایی محیط کار
جدول2-2-4-1،انداز های حد آستانه جاز رویارویی با گرما بر پایه ی دمای ترگوی سان
جدول2-2-4-2، اندازه گیری انجام شده در مکان های مختلف شرکت
2-2-4-3، مقایسه اندازه گیریهای آنجام شده با استانداردWBGT
2-3 عوامل ارگونومیکی محیط کار

پروژه کارآموزی

پروژه کارآموزی

2-3-1، مقدمه
جدول2-3-1، لیست های کاری و عوامل ارگونومیکی
2-3-2، ارزیابی سریع اندام های فوقانی بدن(RULA)
شکل2-3-1،بررسی ارگونومیکی کاچیلانزا
شکل2-3-2، بررسی ارگونومیکی شارژر
فصل سوم
3-1، ایمنی حریق .
3-1-1، حفاظت در برابر آتش سوزی و انفجارات
3-1-2، تقسیم بندی آتش
3-1-3، انواع خاموش کننده ها
3-1-4، حریق های اتفاق افتاده و وسائل اطفاء و اعلام خطر موجوددر کارخانه ی الوند(1)
جدول3-1-1، لیست تمهیدات اطفاء حریق و انواع حریق های احتمالی داده شده در پست های کار مختلف
شکل3-1-1، تجزیه و تحلیل درخت خطا در قسمت درایر عمودی
3-1-5، پیشنهاد و نظرات
3-2، ایمنی برق
3-2-1، مقدمه
3-2-2، برای جلوگیری از برق گرفتگی افراد در هنگام کار باید چه مواردی رعایت شود
3-2-3، ایمنی برق در کارخانه الوند(1)
3-3، ایمنی ماشین آلات
3-3-1، مقدمه
جدول3-3-1، ایمنی ماشین آلات خط تهیه بدنه(قسمت توزین)
3-3-2، ایمنی دستگاه پرس کف و دیوار
جدول3-3-2، ایمنی ماشین آلات بخش فنی
3-4، ایمنی جرثقیل
3-4-1، مقدمه .
3-4-2تعریف جرثقیل
3-4-3، اصول ایمنی مربوط به این خطرات
3-4-4،نکات عمومی در مورد ایمنی جرثقیل
3-4-5،نکات ایمنی در نصب و نگهداری
3-4-6، جرثقیل های موجود در کارخانه الوند (1)
3-5، ایمنی جوشکاری .
3-5-1، مقدمه
3-5-2، خطرات جوشکاری
3-6، ایمنی دیگ بخار(بویلر)و سیلندر های تحت فشار
3-6-1،انواع ظروف تحت فشار
3-6-2، تعاریف
3-6-3، آیین نامه های حفاظتی مولد بخار ودیگ های اب گرم
3-6-3-1، سوپاپ اطمینان
3-6-3-2، لوله های منبع آب پرکن مولد بخار
3-6-3-3، فشار آب

کارخانه کاشی الوند قزوین

کاشی الوند

3-6-3-4، آبنمای شیشه ای
3-6-3-5، دستگاه های خود کار آبرسانی و قطع سوخت
3-6-4، ظروف تحت فشار موجود در کارخانه الوند(1)
3-7، ایمنی کار با مواد شیمیایی
3-7-1، سیلیکات زیر کانیوم
3-7-2، باریوم کربنات
3-7-3،هیدروکلریک اسید
3-7-4، چسبCMC
3-8، تجهیزات حفاظت فردی
3-8-1، مقدمه .
جدول3-8-1، وسایل حفاظت فردی واحد تولید
جدول3-8-2، وسایل حفاظت فردی واحد برق و تایسسات
جدول3-8-3، وسایل حفاظت فردی واحد آزمایشات و کنترل کیفی
جدول3-8-4، وسایل حفاظت فردی واحد فنی
3-8-2، برگزاری کلاس های آموزشی در کارخانه ی الوند(1)
3-8-3، سطح آگاهی کارگران از علت استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارخانه ی الوند(1)

فصل پنجم
5-1، تشکیلات مرکز بهداشت
5-1-1، خانه ی بهداشت روستا
5-1-2، مرکز بهداشتی شهر و روستا
5-1-3، مرکز بهداشت شهرستان
5-1-4، مرکز بهداشت استان
5-1-5، وزارت خانه
5-1-6، طرح پایش
5-1-7،طرح اصناف
5-1-8،مرکز بهداشت شهرستان البرز
5-2، اداره ی کار
5-2-1، جایگاه سازمانی اداره ی کار و امور اجتماعی استان قزوین
5-2-2، اداره ی بازرسی کار
5-2-3، اداره ی روابط کار
5-2-4، کاریابی غیر دولتی
5-2-5، اداره ی امور اجتماعی
5-2-6، خانه های بهداشت کارگری
5-2-7، تشکل های کارگری و کارفرمایی

فصل ششم
منابع و ضمائم
6-1، منابع
6-2، پیوستها
6-2-1، پیوست(1)، نمونه برداری
6-2-2،پیوست (2)،MSDS
6-2-3،پیوست (3)، مرکزبهداشت
6-2-4،پیوست (4)، اداره کار

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت : 35,000 تومان

تعداد صفحات: 127

فرمت فایل: ورد آفیس WORD